Voor de bezoeker

Heerlijk zwemmen in onze schone recreatieplas dat met regelmaat wordt gecontroleerd door het waterschap en de provincie Overijssel! Zonnebaden op de zonneweides? Kinderen die naar hartenlust kunnen spelen in de speeltuin of zandkastelen bouwen op het strand? Skeeleren op het nieuwe asfalt wandelpad? Wandelen, fietsen, moutainbiken of trimmen?

Bezoek onze parkondernemers voor het ultieme outdoor-gevoel! 

Skicentrum Moser en Eetcafé Rutbeek (horeca)
Op de unieke skiheuvel van Het Rutbeek (+57 meter NAP) zijn de kunstskipistes van Skicentrum Moser te vinden. Hier kun je het hele jaar door skiën, snowboarden en tuben. Zij bieden verschillende arrangementen aan voor bijvoorbeeld personeelsfeestjes of kinderfeestjes. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij Eetcafé Rutbeek, met uizicht op de zwemvijver en de skipistes.
Website: www.skicentrummoser.nl 

Waterski Twente (horeca)
Op de waterplas van Het Rutbeek vind je Cable Waterskicenter Twente. Voor iedereen die van waterskiën houdt of wie het erg leuk lijkt, “is this the place to be!”. Voor mensen die nog geen ervaring hebben met waterskiën, geen paniek. Je kunt het leren binnen één uur! Ook is er de mogelijkheid om voor bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes, vriendengroepen, sportverenigingen e.d. de baan af te huren. Bij dit afhuren kan men ook kiezen uit diverse arrangementen.
Website: www.waterskitwente.nl 

Buitenhoff Outdoor
Op zoek naar activiteiten voor uw personeelsvereniging, bedrijfsdag of schoolintroductiedagen? Buitenhoff biedt diverse activiteiten op het gebied van buitensport, teambuilding en recreatie. De activiteiten zijn een middel om elkaar in een gezellige ontspannen sfeer op een andere manier te leren kennen.
Website: www.buitenhoff.nl

Bij Buitenhoff kun je ook terecht voor verhuur van watersport (waterfiets, kano, sup, kajak, etc.) en fietsen (MTB en kick-bikes). Kijk voor alle info op www.buitenhoff.nl/verhuur

Klimbos Rutbeek
In een bos van circa 1 hectare is een spannend touwbanenparcours gebouwd. Je beweegt je veilig gezekerd in een klimgordel via allerlei klimonderdelen van boom tot boom. Het parcours is op ca. 5 meter hoogte en biedt uitdaging, plezier en avontuur. 
Website: www.buitenhoff.nl/klimbos-rutbeek

Paintball Warriors
Paintball Warriors is al bijna 15 jaar de plek voor buiten paintballen in Twente. Al jaren komen Nederlandse en Duitse paintballers van ver om te kunnen spelen op onze velden. Op het recreatiepark het Rutbeek in Enschede heeft Paintball Warriors haar hoofdlocatie met drie terreinen waaronder twee paintballvelden.In samenwerking met bedrijven op het Rutbeek biedt Paintball Warriors fantastische vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes aan met leuke combinaties van paintball en andere spannende activiteiten. Met een bezoek aan Paintball Warriors ben je verzekerd van een dag vol actie en plezier.
Website: www.paintballwarriors.nl

Adventure Twente
Adventure Twente organiseert super gave outdoor activiteiten binnen het thema Bushcraft & Survival en Goud & Edelstenen zoeken. De Adventure locatie bevind zich op het mooie recreatiepark het Rutbeek in Enschede. Spreken de termen survival, bushcraft, goud en edelstenen je aan? En ben je in de omgeving van Twente of kom je uit Enschede? Dan ben je klaar voor je eigen avontuur bij Adventure Twente!
Website: www.adventuretwente.nl

Escaperoom Rutbeek
Een fantastisch thema-escaperoom in het midden van Het Rutbeek. Ben je stressbestendig , vindingrijk en graag illegaal bezig? Dan ben jij mogelijk de ideale smokkelaar die succesvol zijn waren de grens over krijgt!
Website: www.buitenhoff.nl/escape-room-rutbeek