Veelgestelde vragen

Algemeen

Het recreatiepark is geopend van zonsopgang tot zonsondergang. 

Parkeren

Je koopt de uitrijkaart bij de parkeerautomaat bij de toiletgebouwen. Je kunt met gepast muntgeld, PIN of contactloos betalen. De uitrijkaart kost € 6,00 in de periode april t/m september. Daarbuiten € 3,00 (in de periode oktober t/m maart).

Let op: wanneer je de parkeerplaats verlaat met de auto zal de uitrijzuil het uitrijkaartje innemen. Wanneer je daarna weer de parkeerplaats oprijdt, heb je een nieuwe uitrijkaart nodig!

Houd rekening met een levertijd van 2 weken. We doen er alles aan om uw parkeerpas zo spoedig mogelijk toe te sturen.
Bezoek je in de tussentijd één van onze gebieden, dan dien je een uitrijkaart bij de betaalautomaat te kopen.

Bij het verlaten een parkeerplaats scan je de parkeerpas bij de uitrijzuil waardoor de uitgaande slagbomen worden opengestuurd. Je kunt vervolgens uitrijden. De eerstvolgende 2 uur kun je uiteraard wel weer een parkeerplaats oprijden, uitrijden kan dan niet. Hiervoor moet je 2 uur wachten. (Je kunt dus slechts 1 keer per 2 uur van een parkeerplaats afrijden!).

De parkeerpas is 1 jaar geldig, ingaande 1 mei tot en met 30 april van het volgende jaar. De pas kan elk jaar vanaf 1 maart via onze webshop besteld worden (zolang de voorraad strekt).  

Ja, om de parkeerplaats te verlaten dien je altijd een uitrijkaart te kopen. Na zonsondergang is de parkeerplaats gesloten en zullen de ingaande slagbomen niet meer open gaan.

Als het parkeersysteem een stroing heeft, dan kun je contact opnemen met het storingsnummer dat op de parkeerautomaat of uitrijzuil staat. Je wordt via dat nummer direct verder geholpen.

Informatief

In de periode van 1 oktober t/m 31 maart worden de zonneweiden opengesteld voor hondenbezitters. Honden mogen NIET los lopen, maar moeten ALTIJD aangelijnd zijn. Er geldt een opruimplicht.

Van 1 april t/m 30 september zijn de zonneweiden niet toegankelijk voor honden. 

Lees alles over onze Corona maatregelen