Evenemententerrein

Het Rutbeek (of een deel daarvan) kan voor verschillende doeleinden worden afgehuurd. Wil jij een groot feest, een evenement, een familiefeestje of een personeelsfeest houden op Het Rutbeek? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we dan kijken naar de mogelijkheden.

Jaarlijks vinden er diverse evenementen en activiteiten plaats op Het Rutbeek. Muziekfeesten van grote omvang zoals Freshtival of kleinere activiteiten als een viswedstrijd. Ook zijn er veel mogelijkheden voor sport- en speldagen van scholen en verenigingen. De introductiedagen van Universiteit Twente en Saxion hogeschool vinden deels op Het Rutbeek plaats. In oktober kan je op de parkeerterreinen van Het Rutbeek parkeren voor de Military van Boekelo. Andere activiteiten op Het Rutbeek  zijn bijvoorbeeld de Rutbeek Triatlon, Odin Survivalrun Enschede, MTB wedstrijden en wakeboard wedstrijden.

In 1996 was het door Mojo Concerts georganiseerde eenmalige concert van de rockband Bon Jovi hier op Het Rutbeek voor circa 35.000 uitgelaten bezoekers.

Terug naar overzicht