Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws!

15-09-2017

Het Rutbeek doet mee aan 'Niet in het riool'!

'Niet in het riool' is de landelijke campagne voor goed rioolgebruik. Doekjes, vet, verf en medicijnen horen niet in het riool. De campagne sluit aan bij de algemene voorlichting van 'Ons water'.

Lees meer

14-09-2017

Najaarsactie: Parkeerpas voor € 25,-  OP=OP

Met de parkeerpas kan je tot en met 30 april 2018 gratis parkeren op Het Hulsbeek, Het Rutbeek en Het Lageveld. Bestel de parkeerpas nu in de webshop, want OP=OP!

Lees meer

10-09-2017

Hondenbeleid Het Rutbeek

Vanaf 1 oktober 2017 worden de zonneweiden op Het Rutbeek, Het Hulsbeek en Het Lageveld opnieuw opengesteld voor hondenbezitters en hun viervoeters. 

Lees meer

27-08-2017

Aftermovie Freshtival 2017

Het Rutbeek wordt jaarlijks tijdens Pinksteren omgetoverd tot een geweldig meerdaags festivalterrein. Bekijk hier de fantastische aftermovie van Freshtival 2017!

Lees meer

28-07-2017

Ilse DeLange geeft een rondleiding over Het Rutbeek!

Op zaterdag 2 september is het zover: Tuckerville 2017 op Het Rutbeek, nabij Enschede! In deze video showt Ilse DeLange je hoe het festivalterrein eruit komt te zien. Wat dacht je van een schommelbos, kampvuurtjes, foodtrucks en de podia waar o.a. Amy Macdonald, Triggerfinger en Racoon optreden? Heb jij je tickets al? http://tuckerville.nl/tickets

24-03-2017

ODIN Survival vanaf nu Rutbeek Survival

Met ingang van 24 maart 2017 gaat de eerste Enschedese survival vereniging verder onder de naam Rutbeek Survival. Met de prachtige locatie aan het Rutbeek in Enschede staat de vereniging open voor alle categorieën sporters die zich met de survival sport willen bezighouden.

Lees meer

15-02-2017

Spectaculaire waterglijbaan op Het Rutbeek

SPECTCULAIRE GROOTSTE WATERGLIJBAAN IN NEDERLAND!!!! Deze zomer staat op het groene strand, nabij parkeerplaats P1 bij de waterskibaan voor het eerst in Nederland een Reuze waterglijbaan van 12 meter hoog en 60 meter lang. Kom voor dit spectakel naar recreatiepark Het Rutbeek te Enschede.

15-02-2017

Seriousdogwalk

Zondag 22 december 2013 wordt door middel van een wandeling met honden en hun eigenaren rondom Het Rutbeek geld opgehaald voor het goede doel. http://seriousdogwalk.webs.com/ De Locatie zal zijn het Rutbeek te Enschede. http://www.hetrutbeek.nl/media/bestanden/Hondenroute Het Rutbeek.pdf Vorig jaar hebben wij met 67 honden € 505,- bij elkaar gewandeld voor het goede doel Serious Request 2012. Deze wandeling hebben we gehouden in Buurse (Overijssel) en het was een zeer geslaagd evenement. Dit jaar willen we het groter aanpakken en gaan we wandelen voor het goede doel ‘Animal in need’. Waarom Animal in Need ? Waarom het asiel van Peter Koekebakker in La Linea zuid Spanje? Het antwoord i is simpel. Ik heb Peter en zijn liefde voor dieren leren kennen via het t.v. programma de Reünie. Ik zag een man die met heel zijn hart vecht voor dieren die het bar en bar slecht hebben tussen de Spaanse ´barbaren´ zoals Peter ze zelf vaak noemt. Dit maakt niet alle Spanjaarden slecht , zeker niet , er zijn alleen een heleboel mensen die geen hart voor dieren hebben . Dit blijkt bij het kijken van onderstaand filmpje. Je moet hem even doorspoelen tot minuut 38 dan begint Peter zijn verhaal.. Dit is waarvoor we Serious Dogwalk 20113 doen. Ik heb de eer gehad deze man al te hebben mogen ontmoeten en niet alleen hem maar een heleboel honden die hij gered heeft en nu in Nederland hun gouden mandjes hebben gevonden! Geweldig om te zien hoe de honden hem na een lange tijd nog herkennen , en dat zelfde geldt voor Peter. Hij kent de honden nog allemaal en is ontroerd bij het zien hoe goed het met ze gaat. Dit is waarvoor hij het doet , dit is waarvoor wij het doen ! Om de wereld een stukje mooier te maken ! Wandel gezellig samen met je hond(en) mee ! Heb je besloten dat je graag mee wil doen aan de Serious Dogwalk 2013? Top , je kunt je vast aanmelden via de mail. De kosten zullen 7.50euro zijn per hond. Dit komt natuurlijk geheel ten goede van Animal in Need. Jij krijgt een goodiebag voor je hond ! We zullen je aanmelding in behandeling nemen en je informeren over de betaling. Ook de precieze tijd en locatie krijg je toegezonden. We hebben de volgende gegevens nodig van je : * Je voor en achternaam . * Je adres en telefoonnummer . * Het aantal honden dat je meeneemt Mocht je met een club of vereniging meelopen , mail dan ook even van iedereen de naam en het aantal honden door. Zorg dat 1 iemand contactpersoon is voor jullie groep en laat deze persoon contact opnemen met ons. Het emailadres is seriousdogwalk@gmail.com Zorg er voor dat je onderwerp ´aanmelding´ is. Laat ook op facebook weten dat je meedoet !

13-01-2017

Nieuw bungalowpark

Twente is binnenkort een toeristische trekpleister rijker. Op recreatiepark Het Rutbeek komt een nieuw bungalowpark. 

Lees meer

21-12-2016

Evenementenfolder 2017

De nieuwe evenementenfolder van 2017 is klaar! Auch eine deutsche Version. Eind januari ligt de folder op diverse locaties in Twente en kun je een fysiek exemplaar ophalen.

Lees meer